SOCIAL MEDIA

Jo Marketing ontwerpt, creeërt en onderhoudt social media kanalen voor bedrijven en startende ondernemingen. Zowel organische als betaalde content. Van strategie tot uitvoering.

SEO & SEA

De kunst is om SEO en SEA op de juiste manier in te zetten. Van zoekwoorden- en marktonderzoek tot contentcreatie en het structureren van je site. Jo Marketing regelt het voor je, van A tot Z. 

TRAININGEN

Meer leads nodig? Beter vindbaar zijn? Jo Marketing brengt graag samen in kaart waar kansen liggen. Vervolgens is het aan jou: pak je het zelf op na een goede training, of kan ik je nog ondersteunen? 

CONTENTCREATIE

Vind je het lastig om de juiste woorden op papier te krijgen? En weet je niet wat wijsheid is bij het schrijven van SEO-proof teksten? Jo Marketing helpt je graag bij het creëren van ijzersterke content. 

WEBSITES

Wil je graag een representatieve website die past bij de uitstraling van jouw organisatie? Jo Marketing brengt alle wensen – die van jou én je doelgroep – in kaart en bouwt een passende, nieuwe site.

OFFLINE MARKETING

Waar bevindt jouw doelgroep zich? Vast niet alleen online! Jo Marketing brengt samen met jou de doelgroep in kaart en geeft advies over de meest effectieve marketingmiddelen. Zowel on- als offline.

WAT KAN JO MARKETING VOOR JOU BETEKENEN?

”Het zoekwoordonderzoek dat je voor In4Profit hebt gedaan is heel waardevol. Ik heb hierdoor steeds weer leuke ideeën voor nieuwe blogs. Mijn website stond al live, maar in mijn optiek moet je als ondernemer eerst een zoekwoordenonderzoek (laten) doen, voor je überhaupt begint met het bouwen van je website. Dit is echt de basis voor alle content die je gaat maken, omdat je precies weet waar jouw doelgroep naar op zoek is.”

Ylse Sijbesma

In4profit

”Als vormgever, contentcreator en webdesigner heeft mijn werk veel raakvlakken met Marije haar specialismen. Zo hebben we elkaar al bij een aantal opdrachten kunnen versterken met als resultaat prachtige websites die goed vindbaar zijn.”

Kirsten Rappard

kirstenrappard.nl

”Ik werk – binnen Schakenbos Design – aan uiteenlopende online vraagstukken. Inmiddels heb ik al een aantal opdrachten samen met Marije mogen doen, met altijd het gewenste resultaat: een tevreden klant die beter vind- en zichtbaar is.”

Matthijs Schakenbos

Schakenbos Design