Hey, jo

Kennismaken met Jo Marketing? Dan tref je mij, Marije van Dijk. Geen Jolanda, Johanna of Jo-nogwat, zoals veel mensen denken. De ‘Jo’ in Jo Marketing staat voor het Friese ‘uw’. Oftewel: Uw Marketing. Hoewel ik liever gewoon ‘je’ zeg hoor. 

Jo Marketing is actief in de meest uiteenlopende branches. Van een bedrijf in de mesttechniek, kunststof kozijnen, een landelijk opererend verhuisbedrijf of verzekeraar. Allemaal organisaties met een top product of -dienst, maar met behoefte aan meer zichtbaarheid of een betere online vindbaarheid.

Bakje koffie drinken?

Koffie verbindt. Kennismaken, aftasten of je ‘klikt’ en ontdekken wat je voor elkaar kunt betekenen. Gaan wij koffiedrinken en smaakt dat ene, eerste bakje naar meer? Dan drinken we een tweede om de plannen te concretiseren. Hoe? Dat vullen we samen in, met hands-on acties. Bij jou op de zaak óf bij mij op kantoor in de binnenstad van Leeuwarden.

How it all started

Na het afronden van de opleiding Communicatie aan NHL werd ik uitgenodigd voor een bakje koffie bij TRES. Na hier drie jaar de ins-and-outs te hebben geleerd op het gebied van online marketing, maakte ik de overstap naar Duinstra Melis Makelaars. Twee jaar lang  heb ik met plezier aan de groei van dit kantoor gewerkt, in een combi-functie als Marketeer/Verkoopstyliste. Terwijl ik langzaamaan al voor mezelf was begonnen, was het begin 2020 zo ver: Jo Marketing werd geboren.

”Het zoekwoordonderzoek dat je voor In4Profit hebt gedaan is heel waardevol. Ik heb hierdoor steeds weer leuke ideeën voor nieuwe blogs. Mijn website stond al live, maar in mijn optiek moet je als ondernemer eerst een zoekwoordenonderzoek (laten) doen, voor je überhaupt begint met het bouwen van je website. Dit is echt de basis voor alle content die je gaat maken, omdat je precies weet waar jouw doelgroep naar op zoek is.”

Ylse Sijbesma

In4profit

”Als vormgever, contentcreator en webdesigner heeft mijn werk veel raakvlakken met Marije haar specialismen. Zo hebben we elkaar al bij een aantal opdrachten kunnen versterken met als resultaat prachtige websites die goed vindbaar zijn.”

Kirsten Rappard

kirstenrappard.nl

”Ik werk – binnen Schakenbos Design – aan uiteenlopende online vraagstukken. Inmiddels heb ik al een aantal opdrachten samen met Marije mogen doen, met altijd het gewenste resultaat: een tevreden klant die beter vind- en zichtbaar is.”

Matthijs Schakenbos

Schakenbos Design