Zo werd Jo Marketing geboren

Kennismaken met Jo Marketing? Dan tref je mij, Marije van Dijk. Na het afronden van de opleiding Communicatie aan NHL werd ik uitgenodigd voor een bakje koffie bij TRES. Na hier drie jaar de ins-and-outs te hebben geleerd op het gebied van online marketing, maakte ik de overstap naar Duinstra Melis Makelaars. Twee jaar lang heb ik met veel plezier aan de groei van dit kantoor gewerkt, in een combi-functie als Marketeer/Verkoopstyliste. Terwijl ik langzaamaan al voor mezelf was begonnen, was het begin 2020 zo ver: Jo Marketing werd geboren.

En nu?

Koffie verbindt. Kennismaken, aftasten of je ‘klikt’ en ontdekken wat je voor elkaar kunt betekenen. Sinds 2015 drink ik bakjes koffie met opdrachtgevers voor het formuleren van doelen, het inzichtelijk maken van doelgroepen en het in kaart brengen van de markt. Om vervolgens, als dat eerste bakje ‘naar meer smaakt’, samen online te groeien – in welke vorm dan ook.

Jo Marketing is actief in de meest uiteenlopende branches. Van een makelaardij of een advocatenkantoor tot de retail en zelfs de olie- en sausindustrie. Allemaal organisaties met een top-product of -dienst, maar met behoefte aan meer zichtbaarheid en/of een betere online vindbaarheid. Ben je benieuwd wat Jo voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op.

”Het zoekwoordonderzoek dat je voor In4Profit hebt gedaan is heel waardevol. Ik heb hierdoor steeds weer leuke ideeën voor nieuwe blogs. Mijn website stond al live, maar in mijn optiek moet je als ondernemer eerst een zoekwoordenonderzoek (laten) doen, voor je überhaupt begint met het bouwen van je website. Dit is echt de basis voor alle content die je gaat maken, omdat je precies weet waar jouw doelgroep naar op zoek is.”

Ylse Sijbesma

In4profit

”Als vormgever, contentcreator en webdesigner heeft mijn werk veel raakvlakken met Marije haar specialismen. Zo hebben we elkaar al bij een aantal opdrachten kunnen versterken met als resultaat prachtige websites die goed vindbaar zijn.”

Kirsten Rappard

kirstenrappard.nl

”Ik werk – binnen Schakenbos Design – aan uiteenlopende online vraagstukken. Inmiddels heb ik al een aantal opdrachten samen met Marije mogen doen, met altijd het gewenste resultaat: een tevreden klant die beter vind- en zichtbaar is.”

Matthijs Schakenbos

Schakenbos Design